top of page

ZAŠTO JE SWEETFIT PRAVI IZBOR ZA VAS

Sa zadovoljstvom želimo da vam opširnije predstavimo domaću kompaniju SweetFit. Način pravljena proizvoda, sastojke i nešto više o samoj kompaniji možete da pročitate u daljem tekstu.Gde i kako se obavlja proizvodnja?

Kao što već znate SWEETFIT je kompanija koje se bavi proizvodnjom zdravih ovsenih kaša. Proizvodnja se obavlja u proizvodnom pogonu partnerske firme ZrnoCo Kovačica koja ispunjava sve propisane uslove za preradu žitarica i pakovanje. Zatim se kvalitet proizvoda potvrđuje u laboratoriji za tehnologiju, kvalitet i bezbednost hrane na Naučnom institutu za prehrambene tehnologije u Novom Sadu. Svaki ukus se ponaosob testira i odobrava od strane stručnjaka.


Što se tiče samog proizvoda, napravljen je od ovsenih pahuljica koje su od celog zrna, ali se dodatno usitnjavaju kako bi se bolje iskoristio njihov kvalitet. Usitnjavanje je proces koji omogućava da pahuljice brže upiju tečnost, što za posledicu ima brže spremanje istih.Pored ovsenih pahuljica u ovaj proizvod se dodaje i Whey protein. On vam pomaže da izgradite i očuvate mišićnu masu. Samim tim poboljšava nutritivnu vrednost, i čini obrok kompletnim i zdravijim. U sam sastav nije dodat ni beli ni žuti šećer, već postoji samo šećer koji se već nalazi u samim namirnicama. Kombinacija ovih sirovina ima veoma povoljne i zdrave benefite za vas i vaše telo. Pruža vam sve ono što vam je potrebno da unesete za jedan obrok.

Proizvod nije namenjen samo osobama koje su sportisti, već je namenjen svima koji žele da pojedu nešto kvalitetno u toku dana, i ljudima koji nemaju vremena da posvete spremanju hrane. U skorijoj budućnosti se radi na tome da se naprave i posni proizvodi kao i veganski, kako bi svačija potreba bila zadovoljena.

Što se tiče same pripreme, možete spremati i sa vodom i sa mlekom. Možete da budete kreativni i da dodajete razno voće i orašaste plodove, ili da pripremate neke slatke recepte sa ovim proizvodom. Na vama je da pronađete način na koji najviše volite da ih spremite.


Gde mogu da se kupe SweetFit proizvodi?

Sweetfit proizvode možete naručiti online putem website-a ili u nekom od prodajnih objekata. Kompletnu listu prodajnih objekata možete pogledati na sajtu, ali neki objekti su: zdrave hrane (Maslina, Efedra, Bio Špajz, Avokado, Izobilje srece….), suplementske radnje (Protein Si, Suplement store ), restoran Prote.in, kao i DM drogerie.Ukoliko se naručuju SweetFit proizvodi putem Online Shop - a za koliko dana stiže porudžbina i koliko iznosi dostava?

Isporuka dostave je najkasnije 4 radna dana. Iznos otkupnine zavisi od broja naručene količine i aktuelnih promo akcija. Dostava naručenih proizvoda je besplatna ako poručite 15+ komada. Nakon porudžbine se odmah dostavlja kurirskoj službi City Express od koje dalje zavisi dostava.

Porudžbinu možete izvršiti putem linka: https://sweetfit.rs/prodavnica/?utm_source=FS&utm_medium=decFS


A spremili smo vam i KOD SA POPUSTOM pri online kupovini. Ukucajte kod „fitnesssrbija“ i ostvarite popust na sve porudžbine.

Comments


bottom of page