top of page

Tvoj motiv da smršaš

Mnogima od vas je cilj da smršaju. Motivi su razičiti, ali je činjenica da najviše mlađu populaciju muči estetika, zbog koje se dosta gubi samopouzdanje. To je definitivni nešto čime se treba pozabaviti i rešiti.

Obično se fokusirate samo na gubljenje kilograma, stalno se merite i samo čekate da se ceo taj proces završi. Šta se dešava kada vaga pokaže kilažu koju ste zadali sebi ?

Konačan cilj svega jeste da se fokusirate na to šta svakoga dana možete učiniti da trening i zdrava ishrana postanu deo vas, a ne sredstvo za mršavljenje. Kilograme ćete svakako izgubiti, ali način na koji ostvarujete to, pravi ogromnu razliku.

Vaga je ta koja pokazuje samo brojke. Ali vremenom i kada dođete do tog broja koji želite, onda ćete shvatiti da to nije neko merilo. Ogledalo je to koje treba da pokazuje da li je to izgled koji vi želite. Da li ste dovoljno zategnuti na nekom delu tela ili treba još da poradite na njemu.

Najbolji način je da zapišete koji su vaši koraci do zdravog života. Kako planirate da ostvarite vaš cilj? Šta ćete spremati za obroke tokom dana?

Da li ste pronašli restoran sa zdravom hranom u blizini vašeg posla ili ćete spremati uveče obrok kako bi ga ujutru poneli?

Počnite od malih stvari promene, i verujte da ćete ostvariti velike stvari. Uvek gledajte kako možete sebe da poboljšate, i uživajte kroz svaki proces. Budite najbolja verzija sebe!

bottom of page