top of page

EXTREME DIVISON pamučna majica

Ironfibre muška EXTREME DIVISION majica odlikuje se izuzetnim sastavom od 95% visoko kvalitetnog pamuka I 5% likre, kao I atraktivnim dizajnom. Ovaj sastav pruža komfor tokom treninga, a sam kroj majice prilagođen je tako da ističe maksimalno vašu figuru. Rukavi su malo uži, kao I deo na grudima I ramenima, dok je struk komforniji I dovoljno dugačak da Vam neće otkrivati stomak prilikom izvođenja određenih vežbi.

Štampa je urađena u 2 boje. Većina štampe je po sistemu black on black, što izgleda veoma atraktivno I neutralno, dok kontrast daju jarko žuti detalji. Uzimajući u obzir sam dizajn majice I materijal od kog je napravljena, majica je pogodna I za nošenje van treninga. Prilikom samog testa, majicu smo oprali više puta I skupljanje po dužini I širini nismo primetili. Takođe je jako otporna na razvlačenje I habanje, a prilikom samog treninga I znojenja, štampa ostaje maksimalno očuvana kao I prvog dana.

Moramo da napomenemo da smo kroz dugogodišnji staž celog tima u sportu imali priliku da nosimo sportsku garderobu svih svetskih brendova kao što su Nike, Adidas, Reebok, Under armour I da po kvalitetu može da parira svakom od njih. U želji da Vam što bolje približimo kvalitet same garderobe nastavićemo da analiziramo modele koje ovaj brend ima u ponudi I u budućnosti.

ZAŠTO JE IRONFIBRE PRAVI IZBOR ZA VAS? Pre svega zbog toga što je prilikom izrade same garderobe, obraćena pažnja na najsitnije detalje. Sva garderoba je pravljena u saradnji sa profesionalnim sportistima čije je mišljenje pomoglo da se svaki komad odeće izradi upravo tako da pruža maksimalnu udobnost. Kvalitet materijala pruža dugotrajnost, a atraktivan dizajn će učiniti da izgledate maksimalno dobro tokom treninga I van njega. Takođe u pitanju je domaća proizvodnja koja ima potencijal da postane svetski brend. Zbog toga je cena konkurentnija u odnosu na druge strane brendove koji imaju slične sportske linije. Brend raspolaže I muškom I ženskom SPORT kolekcijom, a sve modele možete videti na oficijalnom sajtu www.ironfibre.com

bottom of page