top of page

IRONFIBRE SPORTSKI GRUDNJACI

Prošle nedelje smo pisali o muškoj X-IRON kolekciji koja nas je jako prijatno iznenadila, ali smo obećali I tekst za dame. Ove nedelje pišemo vam o ženskim sportskim aktivnim grudnjacima.

Ovaj grudnjak je dizajniran tako da je u prvi plan stavljena vaša udobnost. Napravljen je od Vapor dry tkanine. Vapor Dry je tehnološki materijal koji diše, uklanja vlagu sa kože i povećava isparavanje znoja i održava vas hladanim i suvim, što vam omogućava da trenirate sa više fokusa i lakoće .Tanak zadnji deo grudnjaka udobno naleže između vaših ramena. Grudnjak je završen Ironfibre brendingom na prednjoj strani.

Ono što je najbitnije je da je grudnjak dizajniran bez ikakvih žica koje Vam mogu smetati tokom treninga I stvarati neprijatnosti. Takođe tokom jače aktivnosti kvalitetni materijali držaće sve na svom mestu za maksimalan komfor I performans.

Grudnjaci imaju dodatno ojačanje na grudima koje Vam daje dodatnu potporu I sigurnost I ne provide se. Napravljeni su u čak 9 kombinacija za svačiji ukus.

Sve modele možete pogledati i poručiti na oficijalnom sajtu www.ironfibre.com U toku je velika akcija i sniženja na sve modele.

bottom of page