IRON FIBRE X-IRON KOLEKCIJA

November 1, 2018

Imali smo priliku da testiramo odeću kompanije IRONFIBRE. Pre nego što počnemo o odeći, reći ćemo par stvari o samoj kompaniji.

Ironfibre je mlad uzbudljiv brend fokusiran na izradu jedinstvene i privlačne visokokvalitetne sportske odeće. Zasnovan je na uverenju da je kreativnost, kvalitet i prava ljubav prema sportu pobednička kombinacija. Stoga je Ironfibre posvećen tome da svojim klijentima priušti najugodniju, autentično dizajniranu, visokokvalitetnu i inovativnu sportsku opremu koja će ih učiniti da se osećaju maksimalno komforno tokom treninga I van njega.

Odeća koju su naši sportisti imali priliku da testiraju odlikuje pre svega visok kvalitet, koji parira I najpoznatijim brendovima poput Under armour, Nike, Adidas, Reebok…

Za primer ćemo uzeti jednu od majica iz X-IRON kolekcije.

                                       

 
Pa da krenemo od MATERIJALA
Majica je izrađena od 86%  polyestera I 14% elastina, što je čini jako laganom. Rastedljiva je u 4 pravca I specijalno projektovana za visoke performance. Tokom samog treninga I znojenja, majica maksimalno upija znoj I nema osećaja nelagodnosti I iritacije. Bukvalno nećete osetiti da je nosite.

DIZAJN majice je urađen sa veoma kvalitetnim printom koji se prilikom rastezanja majice I znojenja neće oštetiti, a čak I nakon mnogobrojnih pranja, ostaće netaknut. Sam KROJ majice je odrađen tako da prati linje Vašeg tela I pruži Vam maksimalan komfor. Ustručena je, ali ostavlja dovoljno prostora da ne steže. Takođe je uža na rukavima I maksimalno ističe ramena I ruke.


                                   

 

 Dužina majice je takva da prilikom podizanja ruku na određenim vežbama, neće otkrivati  stomak.

Zatim focus prebacujemo na X-IRON šorc.

MATERIJAL
Ironfibre X-IRON muški sportski šorc, napravljen je od Vapor Dry tkanine. Vapor Dry je tehnološki materijal koji diše – uklanja vlagu sa kože i povećava isparavanje znoja i održava vas hladanim i suvim, što vam omogućava da trenirate sa više fokusa i lakoće . Izrađen je od 93% polyester I 7% elastina.

 

                                   

 

Šorc karakteriše rastegljivi pojas, koji se može podešavati uz pomoć učkura, i jedan bočni džep sa rajsferšlusom. Bočni džep je okrenut ka pozadi zarad dodatnog komfora i slobode pokreta tokom treninga. Šorc je završen crveno – crnim printom, i Ironfibre brendingom.ZAŠTO JE IRONFIBRE PRAVI IZBOR ZA VAS?

Pre svega zbog toga što je prilikom izrade same garderobe, obraćena pažnja na najsitnije detalje. Sva garderoba je pravljena u saradnji sa profesionalnim sportistima čije je mišljenje pomoglo da se svaki komad odeće izradi upravo tako da pruža maksimalnu udobnost. Kvalitet materijala pruža dugotrajnost, a atraktivan dizajn će učiniti da izgledate maksimalno dobro tokom treninga I van njega. Takođe u pitanju je domaća proizvodnja koja ima potencijal da postane svetski brend. Zbog toga je cena konkurentnija u odnosu na druge strane brendove koji imaju slične sportske linije.

Brend raspolaže I muškom I ženskom SPORT kolekcijom, a sve modele možete videti na oficijalnom sajtu www.ironfibre.com

O ženskoj kolekciji ćemo pisati u nekom od narednih postova. Pratite naš blog I budite u toku sa najnovijim modelima iz kolekcije IRONFIBRE.

Please reload

Skorašnji postovi

Please reload

Arhiva

Please reload

Tagovi

Novi Sad, Serbia

2018 by FitnessSrbija.