top of page

Protein bar

Ukus: lešnik - kakao

Proteinske cokoladice, slatkisi bez grize savesti i bez secera
160 dinara/kom

Dark sajd bar koji vas neće odvesti na tamnu stranu jer naš bar sadrži samo 2 g sećera i neverovatnih 20 g proteina iz najkvalitetnijih izvora (whey protein i kazein) ne sadrži SOJU i ostale nekvalitetne proteinske sirovine. Dr Fitness protein bar sadrži cele komade lešnika i u kombinaciji sa kakaom daje neodoljiv ukus, kome ćete se stalno vraćati.
Kakao predstavlja izvanredan izvor antioskidanata koji dokazano imaju benefite po ljudsko zdravlje.
Lešnik pospešuje rad digestivnih enzima, i u kombinaciji sa prehrambenim vlaknima koji se već nalaze u Dr Fitness proteinskom baru , povoljno deluje na probavu i funkciju crevne flore.


Uživajte u vašoj svakodnevnoj SLATKOJ DOZI PROTEINA.

Sastav: smeša proteina (natrijum kazeinat iz mleka, koncentrat proteina surutke iz mleka), maltodekstrin, glicerin, pečeni  lešnik (6%), hidrogenizovana biljna mast (palmina), kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (3,5%), inulin, sukraloza, aroma.
Pakovanje: 60 gr


Napomena: Čuvati na hladnom, suvom mestu, zaštićenom od direktnog uticaja svetlosti. Jednom otvoren proizvod može se najviše čuvati 2 dana u frižideru. Nije namenjen za decu,trudnice i dojilje. Ne može biti zamena za raznovrsnu ishranu.

bottom of page